Domov Blog Decembrska akcija: SMS + 15% bonusa!

Decembrska akcija: SMS + 15% bonusa!

Objavljeno 3.12.2015
Meseca decembra je primerno kontaktirati vaše stranke preko SMS sporočil, jih obvestiti o različnih akcijah in ponudbah. Mesec december je tudi mesec najboljše spletne prodaje, zato vam svetujemo, da SMS kanal, ki ima kar 98,5% doseg, izkoristite!

Trije konkretni primeri uporabe:
  • Avtohiša, ki razpošlje svojim kontaktom SMS obvestilo, da je na voljo popolnoma nov model avtomobila, in jih povabi na testno vožnjo. S tem ohranjate pristen stik s kupci.
  • Spletna trgovina z igračami, ki priredi akcijo za igrače in svoji bazi kupcev pošlje posebno promocijo, ki jo lahko izkoristijo pred decembrskimi obdarovanji. Akcija velja samo s kodo, ki jo prejmejo uporabniki preko SMSa. Tako lahko efekt SMS akcije natačno izmerite.
  • Trgovina v večjem nakupovalnem centru, kjer bo "late night shopping". Povabite svoje stranke h nakupom in jim pripravite posebne popuste. Na tak način si zagotovite večji obisk v vaši fizični trgovini.

V decembru vam podarjamo 15% BONUS na vaša zakupljena sporočila. Če jih zakupite 1000, vam jih še 150 podarimo! Izkoristite ponudbo in prodajte več še danes!