Naročite se na e-novice!

Vpišite vaš email naslov

Domov O podjetju Splošni pogoji

Splošni pogoji


1.) Spletna aplikacija e-Poštar in vsebine, objavljene na spletnem portalu www.e-postar.com, so last podjetja Ms3 d.o.o.

2.) Uporabnik aplikacije (v nadaljevanju naročnik) dostopa do spletne aplikacije na naslovu: http://sms.e-postar.com, kjer se prijavi s svojim uporabniškim imenom in geslo. Ms3 d.o.o. ne odgovarja za ne-skrbno ravnanje uporabnikov aplikacije z dostopnimi podatki.

3.) Ms3 d.o.o pod nobenim pogojem ne odgovarja za morebitno škodo, posredno ali neposredno, ki jo utrpi uporabnik aplikacije, ali pa tretje osebe, ki bi lahko nastala z uporabo aplikacije.

4.) Naročnik preko aplikacije ne sme pošiljati neželelih sporočil (ang. Spam), ki spadajo v področje direktnega trženja, ki ga urejajo naslednji zakoni:
  • zakon o elektronskih komunikcijah,
  • zakon o varstvu potrošnikov,
  • zakon o elektronskem poslovanju na trgu,
  • zakon o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu in
  • zakon o varstvu osebnih podatkov.
V primeru, da naročnik pošilja elektronska sporočila, in jih prejemniki označijo kot neželena, si Ms3 d.o.o pridržuje pravico, da uporabniku onemogoči dostop do aplikacije in prekine uporabo. Aplikacija se lahko uporablja le v zakonite namene. Uporaba aplikacije za pošiljanje elektronske pošte ki krši zakon Sloveniji ali drugih državah, iz katerih so prejemniki, je strogo prepovedano. Prepovedano je pošiljanje pošte, kjer so oglaševani prepovedani ali protizakoniti predmeti.

5.) Vsako email sporočilo, ki ga naročnik pošlje, mora vsebovati:
  • naslov pošiljatelja,
  • naziv pošiljatelja, in
  • povezavo za odjavo od prejemanja sporočil.

6.) Ms3 d.o.o mora varovati podatke o naročniku in ne sme izrabljati, posredovati ali kakor koli zlorabiti sezname prejemnikov uporabnika aplikacije.

Piškoti

Spletno mesto v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži piškotek, ang. »cookie«. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in omogoča analize o uporabnikovem obisku, številu obiskov in kaj ga zanima v teh obiskih. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določene spletne strani, in sicer (npr. ime obiskovane spletne strani, ki jo opravi v svetovnem spletišču) vsebina piškotka se shrani v računalniku uporabnika v posebni mapi. Z dvoklikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki jo uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Upravljavec lahko osebne podatke, ki jih je uporabnik posredoval v postopku registracije, povezuje s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Upravljavec lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov, za opravljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletne strani.

Šteje se, da uporabnik ob brskanju po spletnem mestu www.e-postar.com
daje soglasje za namestitev piškotka in osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih in drugih podatkov, ki obsega tudi možnost obdelovanja in povezovanja podatkov, razvidnih iz piškotkov.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran www.e-postar.com:

  • Google Analytics - za potrebe analize uporabniške izkušnje
  • Facebook vtičnik – za lažjo povezavo s socialnim omrežjem Facebook